Tuesday, January 12, 2016

HD BEAUTY CREAM

Fenomena ‪#‎HDBC‬ smakin bleluasa.

 Rata2 pengguna sgt2 bpuas hati!!
Mudah Cara Penggunaannya

 ✔Hanya 30 saat je calit2 siap...
Tak perlu foundation
Tak perlu compact powder
✔Calit HDBC je kulit dah boleh flawless & glowing


Apa itu HDBC???
HD BEAUTE CREAM gabungan foundation & compact powder.
Waterproof, x meleleh, x melekit. Kulit muka rasa ringan cam x pakai apa2 je.
Lebih glowing & flawless.
Tiada msalah kulit bcapuk & bminyak, tahan lama & xperlu nak touch up byk kali
Tdpt dlm 1 tone warna yg sesuai utk semua tone kulit (natural)
Kelebihan HDBC merawat parut jerawat & mslah jeragat.. juga dpt mencerahkan kulit secara semulajadi dgn (SPF 35)
1 bekas HDBC tahan lama sehingga 2-3 bulan. Bergantung pd cara pemakaian anda la ye jelitawan2 ku😍

YANG PENTING SEKALI!!!
HALAL & LULUS KKM yea...Jadi jangan risau tiada chemical yg berbahaya utk anda👍👍


Ready Stock!!
 Pm/Whatsapp 012-2565090
AGENT SAH PORT DICKSON

Friday, October 23, 2015

HDBC by Yatie Ali Execlusive

Salam semua,lama saya menyepi mengupdate blog nie...Tp hari ni tetibe rajin lak nak share uols satu produk hot masa ini...
 
 
 
Apa itu HDBC???
 
HDBC ialah pengganti FOUNDATION dan BEDAK di samping menjaga kulit kita dengan SPF 35...
All in one gitew :)
 
Macamana nak dapatkan HDBC???
 
Saya adalah agent sah bagi kawasan Port DICKSON/LUKUT/CHUAH/BKT PELANDOK/RANTAU/REMBAU/LINGGI???
 
Macamana nak hubungi saya???
 
Boleh hubungi saya wasap 012-2565090 atau fb LIYA JANY.
 
Masih tidak percaya,jom wasap/pm saya .Saya terangkan detail.
 
 
 

Thursday, August 14, 2014

Raya 2014

 Salam,

Masih mood raya,wlu agak lame tidak menghupdate blog nie...Kebizian yg sgt melampau2...Alhamdulillah msh di beri peluang untuk menikmati suasan hari raya lg thn ini.Semua nyer di sambut dlm keadaan sederhana sahaja...

Agak kecewa kerana memori kad camera meragam jadi sume gmbr msh blm smpt di huplord...ermmm dugaan apekah?

Di kesempatan ini daku ingin menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf jika ade terkasar bahasa dgn rakan2 di alam maya ini..."Salam kosong kosong dr mummy Yaya"...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to MUMMY DANIA Design with love by CikBulat