Wednesday, August 29, 2012

Tmn Almai 22 Aug 2012


Salam,

Lame tidak berblog,sbnr cam tawar hati je nak continue blogging ni.tp Syg la pulak...ade byk sebab.Tu sbb now cam kurang nk menghupdate nyer!!! Tkut nti post mcm2 org kata riak,pdhal blog aku sendri pun.

Suka korang bc la,x suke x ya kan...ermmm ragam manusia mcm2.Lgpun sbnr nyer lately cam JIWA KACO jer..ade byk problem.Tp trnmpk lak pic ni...So saje la nk share.

Alhamdulillah bln ni ade la bln ke 8 kami buat payment rumah!!! Rumah dh hmpir siap.Rs nyer akhir tahun insyallah dpt la kunci nyer.Hrtu dok kami rounding,terkejut sbb warna rumah dh tukar lg...rsnyer color ni lawo juga,b4 this pemaju wat 2 wrna contoh tp x cantik pun.1 hijau yg ala2 kusam & 1 color asal Tmn Almai 1.Tp bila tgk warna baru ni cam kenan je kami laki bini.

Ya Allah permudahkan la segala galanyer...Amin.Hrp smpi siap rumah ni xde la mslah dgn pemaju.Rs skang dh hampir ke 80% kot pembinaan.Last kami jenguk ms tu dh plaster luar dlm,tiles baru nak strt pasang.Tingkap sume dh hmpir siap.Cuma pintu lom ade.Syiling sume dh siap beserta cat dlm warna putih sume dah siap.Excited nyer...

K la blogger fren...rs msh belum trlambat nak ucap " S'mat Hari Raya,Maaf Zahir & Batin"...

Masuk pic rumah lg,nti la yer masuk pic raya.hihi...
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

Anonymous said...

oo..tahniah kak ;) ade umh sndiri..sy xtau la bile lg.
biar la org nk ngate ape pn kt akak,asalkan akak tetap cunn..walaweh!! haha ok.keep it up kak.

*sj melawat blog akak,tgh cr asiment sbnrnye psl contoh surat jual beli,tetibe muncul lak blog akak,2 yg blogwalking jap 2 ^^

Sastra Dania said...

hai...sape ek? cam xde status.anyway tq sudi jenguk blog akk.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to MUMMY DANIA Design with love by CikBulat