Friday, February 15, 2013

Kisah ruang tamu

Salam blogger...

Ni la pic ruang tamu kami...heee without sofa.Budget lom ade nak beli sofa.Insyallah kalau ade rezeki bln dpn, dpt duit kutu baru la g mencari sofa nanti...
Nak tau nape i uplord gmbr dpn menghala ke pintu??? huhu sbb umah kosong lg.Area dining  tu mmg xde meja mkn lg...Kesian kan??? Xpe sbb lmbt lg pun nak pindah..
Beli sikit2 la yer...Hrtu g ikea kami beli lampu,lilin,rak tv,coffea table,side table (red) dah letak dlm master bedroom & rak hitam tu tuk susun frame gmbr.Beli yg murah2 jer...Pakai dulu sementara kalau ade rezeki nanti baru la beli lain.

Bantal kuning tu x beli kat ikea,kami beli kt jusco sbn jer...konon2 ruang tamu nak wat kuning hitam.Tp tarsasar sbb pki carpet lame je warna merah hitam tu.Nanti la ade rezeki baru beli carpet baru eh...
Sofa nanti insyallah nak beli warna hitam...Nanti bntl kuning tu akan ku susun la atas sofa tu...hihi mood berangan lebih...:)


4 comments:

Mrs Lurve said...

cantik, wpun tanpa sofa..tp susun atur nampak kemas...

Sastra Dania said...

Mrs Luver,

Hai new blogger fren...tq.
Oleh kerana budget ciput jd kami buat simple2 dulu.Suke jenguk blog awak.

mama ila said...

cantik dan kemas ruang tamu..

salam kenal..ila follow =)

Sastra Dania said...

tq ye Mama Ila...Salam kenal juga.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to MUMMY DANIA Design with love by CikBulat