Saturday, April 14, 2012

Janji dpt jln-Jusco aje

Assalammualaikum...

 Xde cite best pon just nak share ape yg brlaku rini,tgh sbuk di opis sbb intenet down Hb call tnye kt mane?jrg2 brlaku tp die nk ajak ke Sbn rupenyer...ok sbb boss dh ajk,i folo aje.Asal dpt jln,x bangkang pon.Setuju aje x jd nak sesah OT lelame.! Blk mndi & siap trus zasss ke Sbn,die nk alter sluar ngn blazer kot,i mls tnye org dh ajk tu folo ajer la kan.

Then pastu kami nyinggah ke Jusco.Hb ckp jom tgk petiais mak....wahh aku lg la suke senyum smpi ke telinga...dh org offer kan xkn nk kata xnak lak..pas pilih n bincang2 aku ngn HB decice la ambik yg 450 liter,hahhh giler kn pe nk sumbat wei smpi bsr cenggitu? Ntah la sbnr aku ngn Mak nk beli yg 350 liter je,tp HB ckp "ALANG2"....ok boss i folo jugak,mls nk brtekak dpn promoter tu. Kami ambik under Aeon credit jek,so esok la tau approve nyer sbb dh lewt kan x smpt nk tngu approval dr Aeon mlm nie,aku mmg x kish pon sbb bkn urgent nak new fridge tu.Klu esok approve brg smpi nxwk Mon or Tue.." mak mesti suke nanti ".tqvm HB.

Pas settle dgn SenQ aku nyinggah jap kedai computer,beli keyboard tuk opis.Sbb keyboard c opis dh meragam.Kami mmg rushing x dpt nk cuci mt lelame,singgah beli roti ngn donut Dania &  Baba die beli lg casing glcy tab nyer...Itu aje then kami chow... Otw blk,singgah mkn kt Oriental Sbn2... K la jam dh 1 am,mataku dh bpasir jom tidoooo:) gud night fren...

3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hai salam kenal.. u pun pakai cd ye..ila pun .. dah lama jugaklah.. anak dah nak 3 tahun

Sastra Dania said...

W'salam,hi....a'ah b4 this pakai CD,now dh nk 3 thn die dh xnk.so CZd yg melambak ni smpn je mna tau lain thn ade adik leh guna lg kan.Mmg jimt!!

Sastra Dania said...

W'salam,hi....a'ah b4 this pakai CD,now dh nk 3 thn die dh xnk.so CZd yg melambak ni smpn je mna tau lain thn ade adik leh guna lg kan.Mmg jimt!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to MUMMY DANIA Design with love by CikBulat