Wednesday, October 12, 2011

Bandung vacation 7 Sept-9Sept 2011

Thn ni kami bercuti ke Bandung Indonesia.Selalu sgt terdengar cite kwn ku yg telah pergi ke sana.Hati tertarik & ingin juga menjejak kaki ke Bandung.Pujuk punye pujuk Hubby pun setuju.Dgn planning yg teratur akhir nyer dpt juga aku merasa jejak kaki ke Bandung.Dari bulan 4 aku dah survey price untuk hotel & flight.Pastikan aku x terlepas untuk dptkan tmbg murah untuk holiday kami nanti.Sekurang-kurangnyer aku dpt juga merasa melihat tmpt org.Yg pasti BANDUNG mmg adalah syurga membeli belah.Sgt seronok & jika ada rezeki mahu lg ke sana....Dgn sedikit info dari kwn2 dpt la juga aku tau serba sedikit selok belok keadaan di sana.TQ to Sya & Tuty kerana memberi info yg berguna serta memperkenalkan Pak Supir yg baik (AMIR) & bagi ku Pemandu pelancong yg sgt sporting.
Jom tgk la pic kami 3 beranak di Bandung.....


Weee...Nenek bekal kipap (karipap) untuk Yaya b4 ke Airport.

Baba & Dania menunggu tiket

Sempat lg posing2 tu

Peace Baba

Yaya naik kapalkerbang Mummy.Tp cam Baba je trlebey suke tue?

Amir tolong snap kan pic.Kami di Rumah Mode.Best la kt sini.Murah2 baju & seluar.

Baru sampai di Airport

My Princess dah haus.Mummy belikan air kotak jer.MILO...


Baru sampai Baba & Amir

Posing dulu...

Hihi my turn lak posing....
At Bali Heaven restaurant....

My luvly Hubby & Princess

Sgt sedap (lupe dh nama makanan nie)

Nasi goreng kelapa fuhhh terbaek sedap sgt.

Ni pun sodap

Bali Heaven

Kedai perfume.Murah2 giler & wangi sgt.Bau thn lama.

Boring la Mummy lama sgt pilih kain...@ Pasar Baru

Peace yo....

Pilih lg jgn x pilih....

Dania @ Toko tiga

Baba pilih Levis....

Baba & Yaya tunggu alter seluar

Best....

Heritage

Sogo -Paris Van Java

Wee....

Jalan2 lg...

Cantik kan?

Yaya dah buka kasut

Nasi padang...byk nyerrrr

Fish mummy........

Peha ayam....

Orange home jer tp sgt selesa & murah

Nak jln lg....


Last day at The Secret


Pintu masuk The Secret.Tenang & mengasyikkan...


Masih di The secret.Seronok sgt...

Budak ngade2...


Flight delay...kita posing dulu


Bye2 Bandung..Insyallah will come again.





1 comment:

Edy Fee said...

bestnye p ngan family

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to MUMMY DANIA Design with love by CikBulat