Friday, October 21, 2011

Botol baru lagi

Hai,

Hari nie pepagi lg abg courier dh smpi kt opis ngntar brg tuk si Princess.Mummy belikan Yaya botol susu baru lg.Bkn nyer ape mcm dh bosan mummy nengok botol adik avent & tommei tu.Tu yg mummy dok riki je tgk kt blog n guggle tue.Mummy tingin gak try botol lain tuk Yaya.

Jadi dok sibuk search kt fb la blog la mummy,tgk kt myBBstore la trnmpak lak kt fb Norfazila nie nux jual botol MAM tu jd Mummy pun dok deal la milih color bagai....Dari 1 botol jd 2 botol.Hai la anak demi mu biar la Mummy merkorban kan wang ringgit.Cewahhhh....Gamble jer  beli.Salu klu nux beli botol nie Mummy pow Baba.(Avent n Tommei la)....

Tapi kali nie Mummy banjer Yaya...hehehe...ade rezeki sikit hrtue.Mummy tau Yaya mesti suke bile nti tgk ade botol baru nie.Mesti excited punyer si Nyai nie...Mmg gitu la cara die klu ade brg baru Baba or Mummy belikan.

Botol Yaya kali ni Mummy beli color pink 270ml & purple ( anti colic) 160ml..Wat kata kezen Yaya,Si Wais tu popoi (purple)....

Dah la yer xmo la Mummy membebel panjang2 kan...Tgk la botol baru Yaya nie.Yg penting Mummy suke Yaya pun suke...hik hik....

Jeng jeng brg baru smpi

Shipper hntr gune courier la.Salu brg Mummy order smpi gune pos laju.

Mummy beli 2 ketol. 1 purple 1 lg pink(warna wajibku)

Ni la die botol Yaya....


3 comments:

Anonymous said...

mcm2 jenis botol yaya ni..untung la!! hahahaha

YaNNa said...

kite mmg x pernah beli botol susu sebelum ni. tapi sejak anak2 da tak nyusu badan, tu yang dok usha2. kwn2 sugeest kan MAM.. anti colic tu yg penting.. adam adani pun suke.. huhuhu

Sastra Dania said...

Rose White:Tunggula turn awak nti,msti excited nk beli mcm2 btol.Baby cpt2 kuar yer...

Yanna:tu la kan,salu pki avent n tommei jer.Ni try lak MAM sbb ramai ckp ok.weee....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to MUMMY DANIA Design with love by CikBulat