Friday, October 14, 2011

Nafsu serakah yg melampau

Ape nak jd nie...kisah dh berlalu tp nak juge aku share.
Aku rasa tindakan aku btul la kot.(aku je pkir gitu) aku pre order lg 'hemsbeg'...DKNY hitam.X mhl sgt ler dlm rm ___ jer.Blog yg aku suke jejak Aneeka Kareem.Ermmmm ape nk jd,jd ler.Aku dh booking.Konon nyer niat nak pakai sepasang ngn jam DKNY ku yg itam itu menawan.hahaha....

Beg di jangka smpi lg 2 mngu dr date pre order...ini bermakna brg di jnka smpi dekat ngn date OT aku kuar lg.Xpe la ape nk risau smtra stok 'hemsbeg' ni lom smpi smpt la lg aku ngumpul RM.Nak seribu daya,xnak berdalih dalih.Eh...blh ke cmnie?xpe la aku reka jer.
Beg nie simple jer tp aku suke sgt sbb aku prnh nmpk cine kedai aksesori kete kt PD ni pakai....
Biar lah jnji aku hepy.
Wat kata Hubby "X GAMBLE X RASA"....tp bile dh rasa pdn la muke poketku semakin menipis...

DKNY PATENT LEATHER TOTE


Taraaaa akhirnyer.Rasa cam dh nk pencen jer dari membeli belah nie.Persoalan nyer blh ke???
Tepuk dada tanye la poket.

P/s:jgn tiru cara saya.

5 comments:

charminghall said...

hi Liya Jany.
hehe.. i rasa i pun dah terjebak dengan blog aneeka kareem tu :P
i tot nak beli jam dengan dia. since u dah penah beli, i nak tanye la stuffs dia semuanya genuine tak?

charminghall said...

hi Liya Jany.
hehe.. i rasa i pun dah terjebak dengan blog aneeka kareem tu :P
i tot nak beli jam dengan dia. since u dah penah beli, i nak tanye la stuffs dia semuanya genuine tak?

Sastra Dania said...

Hai...brg kt Aneeka karrem tu sume ori.Jgn risau.Rs puas hati sgt sbb klu compare dgn blog lain price die murah skit....S'mat bershopping.

Hany said...

sy suka tgk kawan sy sentiasa bergayA... selamat bershopping hemsbag lg ye... Yg br tu bl nak upload gbrnye...

Sastra Dania said...

Hany:Haha...tu give from Hubby.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to MUMMY DANIA Design with love by CikBulat